Nog maar eens over de huidige poppenkast.

De afgelopen dagen heb ik me fijn bezig gehouden met allemaal dingen die ik al een tijdje wilde aanpakken in huis. Op het gemakje. Weinig gedoe aan mijn hoofd van nieuws over allerlei vervelende dingen, behalve Bakkie met Bergsma. ‘Ik vind haar zo vreselijk cynisch’ zei een penvriendin. Ja, gek he, denk ik dan. Als je beseft wat er momenteel gebeurt. Als. Want veel mensen lopen nog steeds sinds -sinds maart- achter de wortel aan van ‘straks gaat het beter, als we ons nog maar ‘even’ aan de maatregelen houden’.

Een huisarts wordt van twitter verwijderd omdat hij het ‘misleidende’ bericht schreef tijdens zijn dienst nul coronapatienten te hebben gezien.

Als je dan de cijfers bekijkt op de site van eenvandaag, denk ik: dat zou best eens kunnen kloppen. In twee weken tijd 718 besmettingen, gemeten met een notoir onbetrouwbare test. Zes ziekenhuisopnames.
4 Mensen overleden.
Verdrietig maar nu niet echt een reden voor schoolsluitingen, winkelsluitingen, mondkapjesplichten en avondklokken. Toch?

1700 mensen in het ziekenhuis, op een bevolking van 17.000.000. Daarvoor moet alles kapot.

Nee… want dat virus is niet DE reden van de maatregelen. De maatregelen gaan om controle. Het is de ideale dekmantel om van alles te verbieden en mensen die tegengeluiden laten horen, te chanteren. ‘Door jou lig ik straks in het ziekenhuis!’

Waarom worden waarheid en het andere geluid zo keihard gecensureerd? Waarom moeten kleine bedrijven sluiten en blijven de grote gewoon open? Waarom moeten er mondkapjes gedragen terwijl dat in april nog allemaal onzin was volgens de deskundigen? Waarom moet er lockdown op lockdown terwijl inmiddels toch wel duidelijk is dat die niets uithalen? Waarom gaat cashgeld zo langzaamaan eruit? Waarom zijn de pensioenen ‘weggegeven’ aan Zuid Europa? Waarom mag er niet ook eens goed nieuws in de krant of op televisie maar is het alsmaar weer nieuwe ellende?

Lopen de doodsgevallen niet op, dan zijn het de ziekenhuisopnames. Zijn die het niet, dan de besmettingen. Is dat geen reden meer tot paniek dan komt er een Engelse variant. Ja, dat doen virussen. Ze worden ze besmettelijker, maar minder dodelijk. Wat voorspelbaar.

Waar is de menselijkheid gebleven? Waarom zijn mensen dit normaal gaan vinden? Is dit een manier om te leven? Je je hele leven laten afpakken voor een virus met de mortaliteit van een flinke griep? Mensen alleen laten sterven? Mensen met andere ziektes en bevolkingsonderzoeken maar even on hold zetten, met alle gevolgen van dien?
Gommers roept nu zelfs op om maar even niet zwanger te worden. Waar bemoeit deze man zich mee? Het is beter als mensen niets hebben om voor te leven en voor te sterven. Als ze geen kinderen hebben, voor wie ze een wereld in vrede en vrijheid willen bewerkstelligen.

Want minder mensen, dat is natuurlijk het doel. Ze zijn maar lastig te controleren, hoewel de elite er nu natuurlijk, met een groot deel van de wereld letterlijk verslaafd aan Stasibook en Instagram en de handige dingetjes van Google, er wat handige tools bij heeft.

Controleer het geld en je controleert de mensheid. En wie controleert het geld? Niet de bank. Niet de overheid. Centrale Banken. En dat zijn geen ‘spaarpotjes’ van de gewone banken, geen door goud gesteunde reserves maar de allermachtigste mensen van de hele wereld, zodoende. Wie zijn het? Waar maken ze het geld van? Een interessante vraag om eens te onderzoeken als je het antwoord niet weet.

Langzaamaan worden de mensen warm gemaakt voor een volledig digitale euro. Is dat gevaarlijk? Levensgevaarlijk. Gedraag jij je niet zoals het systeem wil, omdat je onwelgevallige dingen post op sociale media, je je vaccintjes niet neemt of omdat je bij een protest bent gespot, dan zijn je centjes maar eens weg. Dat human credit-systeem, mooi. Werkt in China ook zeer doeltreffend. Rutte heeft onlangs nog met de premier van China gesproken over de Chinese mensenrechten, twitterde hij. Niet over de abominabele toestand ervan, nee. Dat zei hij niet.

PayPal doet het ook al bij kritische burgerjournalisten op YouTube: jij draagt niet de blije boodschap van de Great Reset \ Fourth Industria Revolution \ Transhumanisme \ Wokeness uit en jij bent ons te kritisch, dus wij faciliteren jou niet meer. De baas van PayPal is uiteindelijk een van de oprichters van Facebook, en evenmin heel erg begaan met het lot van ons mensen.

En ik weet het, de mensen die geloven dat we hier weer uit gaan komen en dat alles na massale vaccinatie weer wordt als vroeger, kijken dit toch niet. Er zijn mensen die worden nooit wakker.

In de tweede wereldoorlog was er een Poolse ‘spion’ in Auschwitz. Hij had zich laten arresteren en had een netwerk opgezet om de boel omver te werpen met hulp van buitenaf. Met gestolen en gevonden spullen had hij een radio bij elkaar geknutseld. Een wonderlijk verhaal. En toen kwamen na de gewone afvalligen, de Joden binnen. Die massaal vergast werden. En wat gebeurde er? Hij werd niet geloofd. Niet door de mensen buiten het kamp en tot en met Churchill die het verhaal ter ore kwam, verklaarden hem voor gekkie.

Waarmee ik maar wil zeggen: er zijn mensen die zien wat er gebeurt, uiteraard allemaal vanuit hun eigen referentiekader. En het grote publiek, ziet het laat of niet. Die laten zich in slaap sussen of juist in angst houden door de mainstream media en de makkelijkste oplossing.

Want: het is toch ook veel makkelijker om in de leugen te geloven? Om ‘samen corona te verslaan’? Om een vaccin te nemen, zonder dat je ook maar een blik hebt geworpen op de bijsluiter en even de ingrediënten hebt gegoogled? Om te blijven denken dat het straks weer allemaal is zoals in 2019, als je nog maar even braaf doet wat ‘ze’ zeggen? Om niet de andere kant van het verhaal te kijken? Om braaf mee te gaan met de stroom en mee te kletsen met iedereen die dit ook volledig normaal en gepast vindt? Want vrienden maak je niet echt, als je zegt dat en waarom je de maatregelen niet alleen onzin vindt, maar ook een groot gevaar voor de hele samenleving.

Mij maakt dat niet zo uit. Ik zeg liever wat ik vind dan dat ik hypocriet hier ga zitten typen wat een zorgen ik me maak om in het echte leven de mainstream media na te bauwen in gesprekken met anderen.

Dit wat er nu gebeurt, is ook onvoorstelbaar. Maar dat was het communisme in Rusland ook. De genocides in WOII. Of het huidige systeem in China. Of noem de voorbeelden maar op uit de recente geschiedenis.

Oh ja, filmpje. Hier.

Want over die vaccins. Voor je besluit dat gif in je armen te spuiten, kijk dan eens deze uitzending. En vraag je vooral nog eens af waarom je nooit enig leefstijladvies of preventie door middel van gezonde voeding en extra vitamine D hebt gekregen van onze grote leiders, iets dat bewezen zeer effectief is in het voorkomen van ziektes.

Niet heel gek, als je de 50 kilo overgewicht van Erna Solberg, de 80 van Maggie Blok of het overduidelijke drugsgebruik van de gezondheidsminister in ogenschouw neemt, maar toch.

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker – die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins – die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

En…. hoe is jouw relatie met de overheid?