Alles wordt u afgenomen. Ook uw waardigheid.

bron> weforum.org/

Een gezellig artikel op de site van het WEF.

Wie zijn het WEF?

Het World Economic Forum (Wereld Economisch Forum of WEF) is een jaarlijkse bijeenkomst van de CEO’s van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici (presidenten, ministers-presidenten en anderen), intellectuelen en journalisten, in totaal zo’n 2500 personen. Het WEF organiseert jaarlijks in de winter een jaarvergadering in Davos en diverse regionale conferenties op alle continenten. Omdat in Davos de invloedrijkste personen, onder wie vele staatshoofden, samenkomen, is het een invloedrijk platform.

Het WEF werd in 1971 opgericht door Klaus M. Schwab, een Zwitserse hoogleraar en zakenman. Het hoofdkantoor bevindt zich in Genève, waar het geregistreerd staat als non-profitstichting. Hier werken rond de 400 mensen met ruim 50 nationaliteiten (jaarverslag 2011-2012).

In de raad van toezicht hadden in 2020 zitting onder anderen Al Gore, oud-vicepresident van de Verenigde Staten, Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, en Feike Sijbesma, bestuursvoorzitter van DSM en lid van de raad van commissarissen van De Nederlandsche Bank (DNB) en Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Partners waren in 2020 onder andere Shell, Schiphol, Rabobank, KPN, ING Groep, ABN AMRO, Heineken, Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBWO), Europese Investeringsbank en Apple.

Bron: wikipedia

Kortom, het WEF, dat zijn de mensen die beslissen wat er gebeurt in de wereld. Het is niet heel toevallig dat je wordt doodgegooid met Sigrid Kaag, ondanks dat zij en haar partij niets voorstellen.
Als je meer wil weten over Al Gore en hoe hij stinkend rijk werd met zijn gewauwel over stijgende zeespiegels, is de film Planet of the Humans van Michael More een aanrader. Verwijderd van YouTube, hetgeen tegenwoordig aangeeft dat de waarheid aan het licht wordt gebracht.
Meneer Sijbesma is ook zeker de moeite waard om eens verder te onderzoeken. Al die moerasfiguren.

Het kost wel meer moeite dan het Acht Uur Journaal kijken en jezelf voorhouden dat meneer ‘Bek Houwe’ en ‘Handen Stuk Wassen’-Rutte het beste met je voorheeft.

In het artikel gaat het erover dat men ‘vreest’ voor (lees: hoopt op) K-shaped recovery. Die moeten we zo voor ons zien:

bron> weforum.org/

Alle macht voor de Groten der Aarde (verenigd in onder meer het World Economic Forum) en het gepeupel ‘down the drain’. Maar misschien wel met een heel eerlijk basisinkomen. Iedereen even miserabel, wat heerlijk!

Nee…. dat zouden ze toch nooit doen?

Nee joh.

Al die belastingvoordelen voor grote bedrijven.
Grote bedrijven die overal de meest lelijke panden mogen neergooien, terwijl de kaasboer beboet wordt als zijn uithangbord vijf centimeter uitsteekt.
De postbusfirma-facilitatie waardoor bovengenoemde maffia er met een paar honderd euro belasting per jaar vanaf komt.
De enorme regeldruk voor kleine ondernemers.
Steeds hogere belastingen voor zelfstandigen.
Het sluiten van kleine ondernemingen tijdens lockdown.
Het openhouden van de grote supermarkten en andere giganten.
De staat die bepaalt wat ‘essentiële’ producten zijn. Niet u, de staat. (het is maar voor even hoor)
Wel massaal mogen winkelen bij ikea, maar niet elkaar mogen ontmoeten in een klein café (horeca is verantwoordelijk voor 3% van de besmettingen)

Etc.

Wat denken mensen. Dat dit ‘toevallig’ gebeurt? Dat dit wordt gedaan om ‘ons’ te beschermen? Waar tegen? Een virus? Serieus.

Ik moet er niet kwaad om worden maar wachten tot de massa uit het welvaartscoma komt en stopt met wauwelen: ‘we hebben het toch goed’. Serieus? Hebben we?

Lekker onzichtbaar met een mondkapje, alles vanachter een scherm doen (comfortabel vanuit je luie stoel) en laten we vooral oma beschermen door haar feitelijk nu al dood te verklaren. Over een paar maanden is ze vermoedelijk overleden aan eenzaamheid maar gelukkig hoef je toch niet naar de begrafenis wegens ‘besmettingsgevaar’.

Van mij mag er heel veel, veel minder. Maar van die andere dingen, hebben we zo veel meer nodig. Liefde, familie, vrijheid, natuur, lokale ondernemingen, cultuur, aandacht voor elkaar…. en dat wordt nu allemaal kapot gemaakt. Als het aan vele politici ligt, is je eigen lichaam straks niet meer van jezelf. Lekker een amper getest vaccin erin tegen een ziekte met 99,8955% kans op overleving.

Ik zou bijna gaan lachen als binnenkort de Zwarte Dood weer wakker wordt uit het smeltende ijs van de toendra.

Die foto van dat kindje, die zegt zo veel. Het mondkapje dat geen virusdelen tegenhoudt, geen besmetting voorkomt, maar wel de identiteit van de persoon ontneemt. En vrije, frisse lucht.
Bij een KIND! Een kleuter. In angst, te zien aan de ogen.
Een infrarood thermometer, gericht op de pijnappelklier, het ‘derde oog’, het centrum voor intelligentie, gevoel, ons natuurlijk ritme, bewustzijn, intuïtie. Dat is NIET voor niets.
De handjes in bidhouding. Heeft uiteraard geen effect.

Dat is hoe ze u graag zien. Als kinderen. Hopeloos overgeleverd aan de ‘goden’. Je kan bidden wat je wil maar je bent niets. Een consument, een nummer, al dan niet met een vaccinatiepaspoort. Ruilen, je gezondheid tegen wat extra mogen consumeren?

Dat er nog steeds mensen zijn die niet zien wat er gebeurt en er zelfs in meegaan, dat beangstigt me meer dan de plannen die boven ons hoofd hangen.