Links, voor wie dat wil lezen

En is het niet jouw kop thee, dan lees je het gewoon niet. Ik zie ook genoeg dat niet strookt met mijn opvatting maar ik ga er niet mee in discussie, tenzij mensen er tegen mij over beginnen. Ik deel hier de dingen die ik heb gezien en gelezen en waarvan ik denk dat ze de moeite waard zijn voor anderen. Niet om iemand te overtuigen, want mensen moeten ‘het’ zelf gaan zien en sommigen gaan het nooit zien. Ook goed.

Een interessant stuk over waarom Zweden het zo veel slechter doet qua coronadoden dan Denemarken, Noorwegen of Zweden. Meer gevallen ‘geïmporteerd’ door reislust, veel meer buitenlanders met donkere huid en dus vit D mangel en relatief veel ouderen in verzorgingshuizen. Niets geen stoute Zweden die zich niet goed aan de regels houden, zoals Nederlanders nu verteld wordt. Ik hoorde dat gezegd werd dat Noren duidelijker instructies krijgen en zich beter aan de regels houden. Onzin.

In het verlengde daarvan: de Beloningsmythe (NRC)

In het Noors: Covid-19 er et militært kodeord for massedrap

Er is een 100x maal grotere kans op een ‘adverse reaction’ van het vaccin dan dat je sterft aan corona.

Vaccin maakt mensen HIV positief, zegt Francis Boyle: Harvard afgestudeerd, werkt voor inlichtingendiensten etc.

Een mooi en evenwichtig stuk op Eva – EO over een dame die kritisch is op het beleid.

Een paar woorden van de overleden uitvinder van de PCR test. Ja, die man die heeft gezegd dat zijn test NOOIT op deze manier gebruikt zou mogen worden. Waar thans het hele coronabeleid op is gebaseerd.

Maurice de Hond: de goocheltrucs van Aura Timen (rivm) verklapt.

De coronatest slaat ook aan op cola. Dat bewijst deze man in het Oostenrijkse parlement. Uiteraard kwamen meteen uit alle hoeken en gaten door Silicon Valley en regeringen betaalde factcheckertjes gekropen om te vertellen waarom dat helemaal niet gek was. De test doet het ook goed met appelsap, geiten en papaja’s.

Een vergelijkje: de griep in voorgaande jaren en corona in de media. Nogmaals: ook ernstig, maar geen reden om iedereen de ellende in te storten.

Wybren van Haga zegt waar het op staat.

Inmiddels zien we ook dagelijks mooie beelden van mensen die massaal de straat op gaan, zoals hier in Berlijn en Denemarken en Parijs.

Als het WEF zich gaat bezig houden met wat juiste en onjuiste informatie is, dan komt het vast helemaal goed… met die Great Reset. Abonneer je op nieuwsbrieven van websites die je vertrouwt, op Bitchute etc want ALLES is gemanipuleerd. Zoek je naar Vernon Coleman vind je niet meer zijn eigen website bovenaan maar allerlei kritische artikelen, terwijl hij altijd gelijk had. Zoek je naar het filmpje met de cola-test, dan krijg je alleen maar links van de factcheckers die uiteraard altijd het overheidsnarratief onderschrijven.

Cijfers manipuleren door 25% meer te testen en te roepen dat de besmettingen omhoog gaan. Het aantal testcycli verhogen zodat de kans groter wordt iets te vinden. En wat vindt men dan? Resten van een virus, dat niets zegt over een besmetting of besmettelijkheid, vertelt Marion Koopmans zelf.

VVD? D66? Pardon? Verplicht vaccineren?
we zijn bij puntje vier…

En kijk, hier hebben we het pleidooi voor een strikere lockdown, u wordt er alvast warm voor gemaakt.

En om mee af te sluiten:

Nou, genoeg vrolijkheid voor vandaag.

Ik ga nog eens een bakje koffie drinken. Ik was pas om negen uur wakker. Ik slaap zo jævlig mye de laatste dagen door alle duisternis. We zitten al twee weken met de lampen constant aan binnen omdat je zonder gewoon te weinig ziet. Ook wel gezellig hoor.

De kerstboom staat, kaarsjes branden, de houtkachel meestal ook. Over een uurtje ga ik zwemmen in zee met buurvrouw, de man gaat oliebollen bakken om te trakteren op zijn werk want verjaardag en over een weekje hebben we met zijn allen vakantie.

Bedrijf waar de man werkt is dicht tussen kerst en oud en nieuw en ik heb veel zin om gewoon lekker rustig aan te doen en hem bij me te hebben overdag. En om een paar fijne lange wandelingen te kunnen maken in mijn eentje.

En voor vandaag gaat de laptop dicht, het nieuws uit, de e-reader aan en maken we er een gezellige dag van.

Fijne zondag allemaal!

13 gedachten over “Links, voor wie dat wil lezen

 1. Je hebt flink wat leeswerk verzameld. Bedankt weer, Gerlinde, ik ga er mee aan de gang. Maar de tekst: we hebben nu mondkapjes op tegen datgene waar we ons straks mee in laten spuiten….. is hier echt een blijvertje. De meeste mensen uit mijn kring zijn het er hartgrondig mee eens. Allemaal nuchtere mensen, die zich niet gek laten maken. Ik ben d’r van.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik las de Lock Step van de Rockefeller Foundation uit 2010. Lastig te vinden. Ik vond wel dit, kan nu de link even niet openen want internet is zo traaaag vandaag! https://stopbsnow.com/wp-content/uploads/2020/07/The-Annotated-Rockefeller-Foundation-Lockstep-2010.pdf
  dus ik hoop dat het de goede is. Het scenario ontvouwt zich wel angstwekkend precies zoals daar aangegeven: straks is de overheidssteun voor getroffen ondernemers en werknemers onhoudbaar, en dan krijgen we de oh zo eerlijke basisinkomens, uiteraard op voorwaarde dat je je laat inenten.

  Geliked door 2 people

 3. Ja, mooi. Google is niet echt handig meer om dingen te zoeken. Misschien op de site van RF zelf. Ben benieuwd, hoor het graag als je iets vindt!

  Like

 4. Ik heb me net op de nieuwsbrief van café Weltschmerz geabonneerd. Die dreigt van youtube verwijderd te worden.

  Like

 5. Inderdaad. Omdat ze een interview hadden met een man die werkt in de ontwikkeling van vaccins nota bene. Kritiek is verboden. Gewoon, letterlijk.

  Like

 6. Ken je dat fragment waarin Gates zegt dat er nog een ernstiger iets zal komen ‘those who didn’t take covid seriously, will listen this time’…
  Ik heb hem volgens mij ook een keer gepost hier ergens. Echt….

  Like

 7. Dat fragment staat toevallig ook in de link die ik hierboven deelde. Fijne dag nog! Groetjes, Heidi

  Like

 8. Ik heb de docu gekeken die je pas linkte. Hij staat nog op YouTube en is inmiddels 271.000 keer bekeken, ik hoop dat ie blijft staan en zoveel mogelijk mensen bereikt! Mijn vriend was geschokt en wordt steeds sceptischer (ik was dat al wat langer). Hij snapt nu wat ik bedoelde met de grote jongens die de vaccins maken enz.

  Die strengere lockdown komt er trouwens in Nederland. Iedereen rent nu nog naar de winkels voor de laatste kerstinkopen. Ik verwacht niet dat mensen helemaal geen familie gaan opzoeken dit jaar (wat waarschijnlijk het dringende advies zal zijn), daarvoor zijn te veel mensen het beu (of ze nou denken dat die maatregelen helpen of niet).

  Ik vraag me af of de jaarwisseling in Nederland (in Noorwegen misschien in de grotere steden, weet niet hoe de regels daar zijn momenteel) niet een groot slagveld zal worden, want vuurwerk is ook verboten en ik weet nog van vroeger dat als iets verboden is, het juist extra verleidelijk wordt (al was het in mijn geval de snoepjespot thuis, maar het idee is hetzelfde). We gaan het meemaken…

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s