Hoe echt is deze pandemie?

Als dit echt een pandemie was, dan zouden we allemaal mensen kennen die ernstig ziek zouden zijn, of zouden zijn gestorven aan die ziekte. Niet met die ziekte. We zouden de dramatische gevallen kennen van gezicht en naam, in plaats van alleen uit de krant of van televisie.

De doktersposten en ziekenhuizen zouden stampvol zitten met mensen die lijden aan de ziekte. In plaats daarvan komen mensen bij de dokter omdat ze ziek zijn van de gevolgen van lockdownstress. In plaats daarvan zijn de IC’s niet overbevolkt en de noodhospitalen weer afgebroken.

Bij een echte pandemie zouden we een enorme piek in de sterftecijfers zien. Er is momenteel echter helemaal geen oversterfte. Er zouden eerlijke cijfers te zien zijn, in plaats van grafieken waarbij elke keer de schaalverdeling of kleurcodes worden aangepast om het ernstiger te laten lijken.

Politiek en artsen zouden alles doen om mensen te kalmeren. In plaats daarvan worden elke dag de doden genoemd, worden er verhalen verzonnen, feiten verdraaid en worden mensen geïntimideerd (‘als jij geen niet-werkend mondkapje draagt, gaat oma door jou de kist in’)

Tijdens een echte pandemie zouden er duidelijke regels zijn. Duidelijkheid voor iedereen. Een internationaal beleid. Het beleid zou niet elke week veranderd moeten worden, er zouden geen regionale verschillen zijn en al helemaal niet op verschillende tijden van de dag!

Bij een echte pandemie zouden politici zich rustig en kalmerend gedragen. De media zouden positief nieuws brengen, in plaats van eerst het aantal doden zonder enkel perspectief te noemen (er gaan nu eenmaal mensen dood en vooral aan leefstijlzieken en dagelijks meer aan een val dan aan covid) en als dat niet meer afschrikt, het aantal positief getesten te noemen. Elke. dag. opnieuw.

De overheid zou bij een echte pandemie een test laten ontwikkelen die werkt. Wat we nu zien is een test die volgens de bedenker nooit hiervoor gebruikt zou mogen worden, die enorm veel vals positieve uitslagen geeft en waarbij de overheid onlangs het aantal testcycli heeft opgehoogd omdat je, als je maar genoeg cycli doet, ook bij een kerstbal of een pak appelsap nog een positieve test kan krijgen. (dat van die appelsap is overigens echt waar)

Er zou alles op alles worden gezet om de economie en het dagelijks leven voor de mensen draaiende te houden. In plaats daarvan worden vooral de kleine ondernemers maar ook volledige sectoren opzettelijk kapot gemaakt.

In een echte pandemie zouden we verschillende deskundigen horen, zouden we andere geluiden horen dan alleen het overheidsnarratief en zouden andere ideeën besproken mogen worden. In plaats daarvan probeert de overheid elk kritisch geluid te onderdrukken en te demoniseren. Bekende artsen en specialisten in het veld met een kritisch geluid worden gedemoniseerd en belachelijk gemaakt.

Aan een echte pandemie zou niemand iets moeten verdienen. Nu worden er miljarden verdiend door de man die zei dat 2020 een prachtig jaar zou zijn voor de verkoop van vaccins. Ik verzin het niet hoor!

Bij een echte pandemie zouden mensen vechten tegen het virus. Bij een echte pandemie zouden regeringen samen met de mensen vechten tegen het virus.

In dit geval zien we echter dat de regering tegen de mensen vecht, de mensen tegen elkaar opzet, de mensen hun vrijheden afneemt en mensen bang maakt.

Bij een echte pandemie zou de regering adequate beschermingsmiddelen verschaffen, in plaats van eerst te zeggen dat een mondkapje niet werkt en ze vervolgens omwille van gedragsverandering te verplichten. Om te zorgen dat we allemaal een desolaat gevoel hebben na een bezoekje aan de winkel. Om te zorgen dat het laatste beetje sociale interactie dat veel mensen hadden, ook weggenomen is.

In wat voor pandemie zitten we?

Avondklok.

Horeca dicht.

Gezelligheid verbieden.

Verplicht testen.

Verplicht inenten.

Vrijheden afnemen voor mensen die zich niet willen laten inenten.

Kinderen intimideren. (‘last van je mondkapje? ga dan maar weer lekker drie maanden op je zolderkamertje online leren’ las ik op een foto van een brief die de schoolleiding had opgehangen’).

Niet reizen zonder covid paspoort.

Vertellen dat mondkapjes niet werken (doen ze ook niet, ze maken je alleen maar ziek) maar vervolgens wel iedereen zo’n ding op de smoel verplichten.

BOA’s bij scholen die nazien op de 1,5 meter. Wat moet dat met kinderen doen, zulk volk bij iets dat een veilige omgeving zou moeten zijn?

Niet buiten samen mogen zijn, waar eigenlijk geen besmettingen plaats vinden.

Een regering zou haar burgers NOOIT zo mogen behandelen. Hier de ‘extreem rechtsen’ die volgens de NOS in Berlijn protesteerden. Oordeel zelf. Kippenvel.

Als je nu nog niet ziet welke kant dit opgaat en dat dit zonder massale weigering ontaardt in een nachtmerrie, dan heb je inderdaad maar beter geen vrijheid.