Voor wie iets anders wil lezen.

Meerdere mensen mailden me en vertelden dat er zo weinig kritische geluiden te horen zijn in blogland. Angst regeert en ‘kies het juiste mondkapje bij je theekopje’ zorgt voor de vrolijke noot. Wel, dan nog maar eens een kritische noot, voor wie dat wil.

Allereerst: deze zeer indrukwekkende demonstratie in Bern. IJzingwekkend. Maar… is dit niet de kant die we op gaan? Het verhaal dat ons sinds maart verteld wordt? Ik vond dit een ijzersterk protest.

Mondkapjes werken niet. Echt. Niet. Zegt ook Jaap van Dissel. Het is een experiment. Met uw gedrag. We vermijden elkaar, lachen niet naar elkaar, voelen ons angstig bij het niet kunnen zien van mensen hun gezichten. Dehumanisering. Het individu, wordt uitgeschakeld. Dat is de bedoeling.

The Future Shape of Things. Naar eigen zeggen het relaas van een voormalig regeringsmedewerker. Ik ben er nog aan bezig, er staat veel in dat bij mensen zonder mond- en oogkapjes duidelijk is maar het is een zeer duidelijke weergave van hetgeen er speelt op mondiaal niveau en hoe al deze zaken in elkaar grijpen.

Het erdoor duwen van een Great Reset, een soort communisme door een paar multinationals en multimiljonairs. Wat gebeurt er nu? Hele bossen worden gekapt. Boeren moeten verdwijnen, hun land zal worden onteigend, hun beroepsmogelijkheden nagenoeg weggemaakt en ze mogen NOOIT meer een boerenbedrijf hebben. En wat zeggen de mensen? K’tboeren met hun trekkers!

Ja, op de huidige manier van landbouw en veeteelt is veel af te dingen maar dat is evenzogoed het resultaat van overheidsbeleid dat decennialang gericht is op schaalvergroting en efficiency, hierbij geholpen door de Rabobank die kleinere boeren of milieuvriendelijke innovatie simpelweg niet meer wilde financieren.

Ikea is open maar cafe’s zijn dicht. Iedereen die iets zegt dat niet in lijn is met het overheidsnarratief, wordt geband door de sociale media. Elkaar aanraken en ander menselijk gedrag is verboden. Surveillance is overal. De geschiedenis herhaalt zich.

Keurig nette mensen die zich uitspreken, worden geboeid en in hechtenis genomen, en zelfs in psychiatrische inrichtingen gezet.

De Great Reset en Build Back Better wordt gebracht als een goede kans om de wereld op een betere manier vorm te geven. Een eerlijk inkomen (behalve voor wie niet meewerkt), een beter milieu…. maar: noem me een reden waarom al die mensen en bedrijven die schathemeltjerijk zijn geworden met het kapot maken van alles wat mooi was, nu opeens de natuur zouden gaan redden. Nonsens!

Er zijn zo veel mensen en bedrijven die nu aan de staatssteun liggen en failliet gaan als dat wegvalt. Hoe maak je mensen afhankelijk? Met een basisinkomen, nadat je hun levenswerk of hun baan hebt gesloopt, verboden of overbodig gemaakt. En wie betaalt, bepaalt.

En hoor eens hier, Covid-19 will pale in comparison to ze possibility of a zyber-attack. Dus, als je wil weten wat Klaus Schwab, de man achter het World Economic Forum voor u in petto heeft: kijk hier even. Hij legt het zelf uit. Jeremy Jurgens van het WEF weet het ook al. Handig, zo’n glazen bolletje.

En als je je verveelt: deze prachtige dame overleefde als kind de holocaust en ziet nu ernstig veel parallellen tussen toen en nu.

Wat is Q? Ik weet dat het ons niet kan redden maar Q is echt, het is geen ‘rechts complot’. Maar ik draag elke vorm van verzet tegen deze duisternis een warm hart toe.

Maar mensen komen op stand. In Parijs. In Berlijn. In Praag en Bratislava. Advocaten laten van zich horen. In Amerika protesteren mensen tegen de gemanipuleerde verkiezingsuitslagen. Duitsland. Nijmegen. Denemarken. Nice. Bristol.

Vandaag in Duitsland protest tegen de nieuwe ‘coronawet‘, wat normale mensen gewoon staatsgreep noemen. Als ik de beelden bekijk, zie ik zoals altijd niet de oproerkraaiers, anarchisten, radicaal antiglobalisten of de ‘doorgesnoven hooligans’ maar zoals altijd de mensen zoals jij en ik, die zich zorgen maken over het razendsnelle verval van de democratie en de toekomst van hun kinderen.

Het vaccin nemen? I’m not mad! (D66 en VVD vinden dat maar gek)

Nu al kondigt men aan: niet-gevaccineerden worden paria’s.

Op dit kaartje zie je hoe Bill Gates overal zijn tentakels in heeft zitten. Het is gewoon terug te vinden op zijn website zijn stichting. En dit is nog maar een deel van het plaatje, er zijn veel meer NGO’s onderzoekscentra, denktanks etc. die door deze stichting, of een van de organisaties die daar weer onder hangen, worden gesponsord en met gesponsord bedoel ik gekocht.

En hoe gevaarlijk is covid19? Mensen doen boos als mensen zeggen ‘niet erger dan een griepje’ maar een griepje is voor sommige mensen ook geen ‘griepje’. Ik ontken niet dat je er flink ziek van kan worden. Maar dat is geen reden om te accepteren wat er nu gebeurt.

Voor een overlevingskans van….

CO2 bij gebruik mondkapje. For the record: bij 1500 (meen ik) begint er het gevaar te bestaan voor te weinig adem, duizeligheid, etc. Ik begrijp niet dat er niet veel meer protesten zijn van ouders die hun kinderen zo naar school moeten laten gaan.

Het erge is: als je zoekt bij google hiernaar, kom je direct op de sites van ‘factcheckers’ die natuurlijk alles ontkrachten dat de laatste onafhankelijke, maar zelfs minder onafhankelijke wetenschappers en onderzoekers zojuist hebben aangetoond. Hoe google & co de informatievoorziening bijna volledig beheersen, is misselijkmakend. Factcheckers kletsen krom wat recht was, voor dezelfde mensen die ons nu onze menselijkheid afnemen.

maar van een wereldwijd georganiseerd plan is geen sprake heur. dat is echt een complottheorie!

Och ja. Sommige mensen lijken het ook lekker te vinden. Zij dragen wel een mondkapje, want zij geven om anderen. Zij wel. De mensen zonder mondkapje, zijn onmensen die je oma willen vermoorden met hun ziektekiemen.

Ja, ik geef ook om anderen. Toen de lockdown hier in werking ging en we nog dachten dat covid ernstig was, heb ik me direct opgegeven als mantelzorgvrijwilliger of wat er ook gedaan moest worden. Heb er nog een handig pasje van waarmee ik vrij mag parkeren enzo 😉

Maar na bijna negen maanden moet het kwartje toch wel vallen dat als alle goede dingen verboden zijn, je mondkapjes moet dragen die niet werken en HdJ openlijk spreekt over meer vrijheden voor gevaccineerden, dat er iets niet in de haak is?

Als de zelfstandig ondernemers failliet gaan en de miljardairs vele miljarden aan hun vermogen hebben mogen toevoegen. Als oma niet kapot gaat van corona maar van het verdriet van het niet meer mogen zien van haar familie. Als mensen hun behandelingen niet krijgen wegens ‘corona’. Als dezelfde mensen die klappen voor de zorg, de loonsverhoging voor zorgpersoneel blokkeren middels een smerig politiek spel. Als we dit nu met zijn allen ‘voor de zorg’ moeten doen, van dezelfde galbak als die jarenlang structureel de zorg heeft uitgekleed.

Het was ook heel toevallig dat Bruno Bruins, die het de farmaceuten behoorlijk aan de schenen legde, er niet meer tegen kon en bezweek en werd vervangen door iemand die ‘mooi over de partijen heen kon kijken’ zoals iemand hier reageerde.

Nee, door een uit het niets gekomen schoolmeester wiens broer tot aan zijn nek in de AstraZenecaBillGatesetc. zit. En als je me niet gelooft: met drie zoekopdrachten lees je het bij de bron zelf.

Och ja. Als je het eenmaal gaat zien, zie het overal. Het is ‘hiding in plain sight’ en overal waar je een extra zoekopdracht zoekt, zie je dat dezelfde moerasfiguren erachter zitten. Het probleem is, mensen moeten het willen zien. Maar het is makkelijker om mensen leugens te blijven voeren, dan mensen te laten zien dat ze fout zitten.

En ik zeg nooit dat ik wel goed zit. Ik deel dingen die ik lees, die ik interessant vind. Soms sla ik de plank mis, hoewel ik wel denk dat er heel veel meer ‘kwade machten’ aan het werk zijn dan wij vermoeden. Ik denk alleen dat je, wanneer je je aan de kant van de grote massa bevindt, moet gaan nadenken of dat juist is zoals Mark Twain zei.

Ik denk ook dat dit een laatste stuiptrekking van het oude kwaad. Ragnarok. Iets moet sterven, zodat iets anders geboren kan worden. Het is een gigantisch plan waar een met de dag groter wordende weerstand tegen is. Een systeem in wording dat nu al zijn hand overspeelt. Niet meewerken en niet bang zijn, dat is het allerbelangrijkste.

We zijn veel sterker dan we zelf denken. Mensen leven in woestijnen en gebieden die driekwart van het jaar zijn bedekt met sneeuw. Nog nooit in onze geschiedenis hadden we wat we nu hebben en toch overleefden we. We laten ons echter bang maken voor een virus waarvan we niet eens zouden weten dat het bestond, als de kranten en televisie zouden negeren.

Mensen zijn bang dat andere mensen ze gek vinden. Dat is een kooi die je zelf bouwt. Staan voor je mening en voor wat jij vindt, is je recht en dat zou iedereen moeten doen. Als je kan besluiten je niet druk te maken om wat anderen van je vinden, ben je vrij om te zeggen en doen wat je wil. De kooi is een illusie. De kooi zorgt er echter voor dat mensen hun mindkapje ‘ook maar opzetten’, ondanks dat ze weten dat het BS is en ze zich vernederd voelen met zo’n klamme lap op hun schone gelaat.

Lockdowns en mondkapjes zijn bs, kijk maar naar de cijfers van het voorheen lockdown- en mondkapjesvrije Zweden en Nederland en België. In Zweden woont ook het overgrote deel in drukke, verstedelijkte gebieden, dus dat mag het verschil niet zijn.

Sterfte of oversterfte zegt veel meer dan besmettingen die worden uitgevoerd met een test die niet werkt. En ja, daar heb ik ook een filmpje van! Met NL ondertiteling.

Dus, hier weer een paar uur kijk- luister- en leesplezier voor sommigen 😀
En een blog voor in de prullenbak voor anderen.

Ha det gøy, allesammen!