Linkjes.

Oh oh, wat een tijd. Ik heb de verkiezingen gevolgd en viel van de ene in de andere verbazing. Het gesjoemel met stemmen was in juli al aangekaart en wat ik ervan zag, was bizar. Net als het verdraaien en verkeerd vertalen van uitspraken van Trump door NOS en NRK. (en andere media, maar niemand deed meer dan een wenkbrauw optrekken toen een Belgische miljonair ‘onze’ kranten kocht). Het suspenden van accounts door Twitter van mensen die hadden gefilmd hoe stemmen voor Trump werden weggemaakt en weggegooid. Hoe toezichthouders niet werden binnengelaten in stemlokalen in ‘democrat‘ staten. Het verbranden van ballots. Het in vijf minuten tellen van 100.000 stemmen op Biden en 0 op Trump. Echt. En ik zeg niet dat dat voorbehouden is aan de blauwe zijde maar….

Natuurlijk vindt mevrouw Ollongren het een briljant idee, dat stemmen per post. Dat is gelukkig niet manipuleerbaar. Hm…. Waarom die gretigheid hè?

Ik ben op zich geen fan van Trump (of wel, inmiddels) maar hij is naar mijn idee de enige die aan het kant van het volk staat. Het laatste obstakel voor The Great Reset en wie denkt dat ik uit mijn nek klets, geef het eens een snelle zoekopdracht bij Youtube. Je ziet daar filmpjes van het World Economic Forum, de Engelse Royal Family, Goldman Sachs die je vertellen wat er gaat gebeuren. Bij de bron zelf. En dat is echt niet fijn.

Op Bitchute.com vind je van alles dat door YT wordt geband.

dit is de eerste Directeur – Generaal van de WHO. Hoe vinden we zelf dat ze het doen?

De WHO, UN, WEF etc, dat zijn toch geen regeringen? Nee. Maar regeringen hebben wel met deze organisatie verdragen ondertekend. En wat we nu zien, is precies het begin van de reset waar ze al jaren over dromen en plannen voor hebben gemaakt.

Gisteren las ik een misselijk stukje op Idler. Dat is was mijn favoriete tijdschrift van de anarchistische, vrijheidslievende, eenvoudig levende, grappige, eigenzinnige en tegendraadse Tom Hogdkinson.
Ik was al verbaasd dat ze een special met hippe mondkapjes hadden maar door dit artikel is het definitief over met mijn liefde. ‘Loving Lockdown’ heet het. Gat-ver-damme. Er wordt gerefereerd aan een onderzoek, gefinancierd door de Wellcome Fund.

Yet a little-publicised report, entitled Collective Resilience, written by Alex Evans and Jules Evans, and funded by the Wellcome Trust, paints a more positive picture. It argues that there is another story to be told alongside the darkness and talk of the perfect storm of mental illness: one in which millions of people have found new depths of resilience, mutual aid, innovation and self-reliance, all of which have nourished their mental well-being through this dark time.

En dan volgt er een lofzang op de lockdown. En wie is de geldschieter voor dat Wellcome Fund? Nou? Zal ik het zeggen, als aluhoedje dat achter elke boom een Bill Gates ziet staan? Nou?

DIE VERMALEDIJDE BILL & MELINDA GATES FOUNDATION!

Ik verzin het niet.

In mijn favoriete tijdschrift van mijn favoriete schrijver die ik bewonderde om zijn eigenzinnigheid, tegendraadsheid en liefde voor het leven moet ik lezen hoe heerlijk het is om niet te kunnen reizen, geen cafés te kunnen bezoeken, opa en oma te laten verkommeren en om niet meer met meer dan twee mensen tegelijk op straat te kunnen lopen. Want bezinning. We’re doomed.

Een oud bericht: de spoedwet betekent het einde van de rechtsstaat.

Jensen en Adam Curry: een interessant gesprek over de achtergronden van de verkiezingen en wat er op het spel staat.

Een Deense lerares ondergedoken nadat ze Mohammed cartoons liet zien. Kunnen we nu een Rotterdamse leraar aan toevoegen. Zucht.

Helft MKB failliet in 2021

In de Randstad liggen IC’s vol migranten (en daarom mag u opa niet knuffelen)

Pleegkinderen in Berlijn werden expres bij pedo’s geplaatst

Lockdown is a terrible experiment

Kijk eens hoe mooi het World Economic Forum Covid en de reset heeft gepland.

80% van de gehospitaliseerde mensen met Covid heeft vitamine D tekort

Het eerste nummer van Gezond Verstand is online te lezen

En kijk, daar hebben we het: basisinkomens. Ook een pijler in de Great Reset.

Melinda Gates called on NZ PM to speak up in support of covid vaccine

Het beddentekort in de zorg is niet nieuws, de aandacht ervoor wel

Ben Shapiro vertelt waarom hij in 2016 niet, maar nu wel op Trump stemt

Wageningse voedingswetenschappers overschrijden gedragscode

Volgens Rutte snapt u het verschil niet tussen een besmetting en een positieve PCR-test.

Ze zijn niet erg betrouwbaar.

Wie is er asociaal, meneer Rutte?

Het gevaar van de corona vaccins (in goed verstaanbaar Duits)